D

CleanUp@DeWoongaard

De Woongaard Serooskerke

Raised

0
0% reached of my target amount €50

Wij willen graag De Woongaard te Serooskerke opruimen, de (bouw) plek waar we samen duurzame woningen in CPO bouwen. Kom je ook helpen? Samen maken we de wereld mooier!

Wij zijn een groep enthousiaste en creatieve mensen die hard werken om De Woongaard te realiseren. Gezinnen, singles en stellen. Een unieke, duurzame CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap) op Walcheren. Gelegen in een boomgaard, dicht bij bos, zee en strand. Met veel speelruimte voor kinderen en een grote eetbare tuin. Waar gezinnen, stellen en singles wonen. Jong en oud door elkaar. Waar je huis je privé ruimte is en je samen eigenaar bent van de grond en gedeelde voorzieningen.

De Woongaard ligt aan de rand van het dorp Serooskerke. Een goed bereikbaar dorp op Walcheren waar veel voorzieningen zijn zoals een basisschool, sportverenigingen, een openlucht zwembad, een sportschool, diverse winkels waaronder een supermarkt, een huisarts en een fysiotherapeut. Serooskerke ligt direct aan de N57 die onderdeel uitmaakt van de Dammenroute richting Zuid Holland en de steden Middelburg, Vlissingen en Goes. De Woongaard wordt gebouwd in een voormalige perenboomgaard van 1,4 hectare, die omheint wordt door een windsingel van elzenbomen. Een beschut terrein waar de boomgaard deels intact gehouden wordt.

 

 

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more