D

CleanUp@DeWoongaard

De Woongaard Serooskerke

Opgehaald

0
0% bereikt van mijn streefbedrag € 50

Wij willen graag De Woongaard te Serooskerke opruimen, de (bouw) plek waar we samen duurzame woningen in CPO bouwen. Kom je ook helpen? Samen maken we de wereld mooier!

Wij zijn een groep enthousiaste en creatieve mensen die hard werken om De Woongaard te realiseren. Gezinnen, singles en stellen. Een unieke, duurzame CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap) op Walcheren. Gelegen in een boomgaard, dicht bij bos, zee en strand. Met veel speelruimte voor kinderen en een grote eetbare tuin. Waar gezinnen, stellen en singles wonen. Jong en oud door elkaar. Waar je huis je privé ruimte is en je samen eigenaar bent van de grond en gedeelde voorzieningen.

De Woongaard ligt aan de rand van het dorp Serooskerke. Een goed bereikbaar dorp op Walcheren waar veel voorzieningen zijn zoals een basisschool, sportverenigingen, een openlucht zwembad, een sportschool, diverse winkels waaronder een supermarkt, een huisarts en een fysiotherapeut. Serooskerke ligt direct aan de N57 die onderdeel uitmaakt van de Dammenroute richting Zuid Holland en de steden Middelburg, Vlissingen en Goes. De Woongaard wordt gebouwd in een voormalige perenboomgaard van 1,4 hectare, die omheint wordt door een windsingel van elzenbomen. Een beschut terrein waar de boomgaard deels intact gehouden wordt.

 

 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer